Dobio sam savjet da prodam stan i drugi auto i da se riješim dugova, no nisam očekivao takav odgovor od savjetnika. Na kraju nisam poduzeo ništa, banka mi je uzela sve. Da sam na vrijeme reagirao prodao bih stan i auto, otplatio kredite i ostalo bi mi za garsonijeru ali imao bih za ponovni početak. Ovako sam kod roditelja, nije ni sada loše…

Miroslav, Koprivnica

Nisam mogao vjerovati da sa samo 100 kuna mjesečno mogu imati mirovinu 5.000,00 kn.

Marko, Zagreb

Unuk će nam imati 5200 € u 18 godini, plaćeno školovanje ili za početak posla, a ulažemo 150 kuna mjesečno, a to je novac koji godišnje dobijemo putem povrata poreza. Znači povrat poreza će nam unuku platiti školovanje. Ne ulažemo svojeg novca ni kune, iskorištavamo zakonsko pravo. Svaka čast ne informaciji i savjetima.

Barica i Slavko, Ivanec

Da sam barem imala ove informacije prije 2 godine, uopće ne bih dizala kredit i hipoteku dala banci, sada sam podstanar u vlastitom stanu.

Ksenija, Zagreb

Nisam imao pojma da štednjom u banci zapravo gubim novac na dugoročno jer mi inflacija uništi dobit, odnosno kamatu…

Siniša, Varaždin

Imao sam nekoliko ugovora o životnim osiguranjima koje sam potpisao bez da su mi konkretno objasnili što potpisujem. Sa svojim savjetnikom napokon mi je razjašnjeno što plaćam i koju korist imam od svega toga. Ispalo je da baš nisu svi ugovori u moju korist sklopljeni. Informacija mi je pomogla da ne izgubim iznos od 3.000,00 €. Hvala.

Marko, Zagreb

Trebao mi je hitno novac, a nisam ni imao pojma da imam pravo na pozajmicu iz društva gdje godinama štedim. Uzeo sam novac, zatvorio kredit u švicarcima koji sam imao za auto i uštedio sam 9.000,00 kuna. A nisam morao za savjet ništa platiti.

Damir, Novi Marof

Bio sam skeptičan kada sam dobio broj od prijatelja, ali na kraju sam dobio sve informacije koje su me zanimale.

Igor, Čakovec

Razmišljao sam jako dugo kako riješit svoj problem i kada sam stupio u kontakt, prije par dana, saznao sam da nema neriješivih stvari. Savjetnik mi je toliko toga objasnio da mi je sad puno lakše i dokazao mi da stvarno postoji svijetlo na kraju tunela. Osigurao sam svojoj obitelji krov nad glavom..

Nevenko, Rijeka